Type and press Enter.

Promo kód se používá následovně

Reading Time: 5 minutes read

Užijte si 20% slevu s kódem GRATULUJI

Rychle. Platnost této nabídky brzy končí!

1. krok: Stáhněte si aplikaci na svůj Mac

Jestli jste si aplikaci dosud nestáhli, navštivte obchod Mac App Store ze svého desktopového počítače nebo notebooku Mac a stáhněte si aplikaci, která funguje nativně v aplikaci Photos v systému macOS. 

Dále si můžete aplikaci Photos otevřít ve svém zařízení Mac, pravým tlačítkem kliknout na album nebo vybranou skupinu fotek, vybrat typ vytvářeného projektu – fotokniha, kalendář nebo karta – a kliknout na tlačítko „App Store“. Následně si můžete stáhnout Motif.

2. krok: Otevřete si aplikaci Photos na svém zařízení Mac a zahajte nový projekt.

Aplikace Motif běží v aplikaci Photos, takže pokud dosud nemáte aplikaci Photos otevřenou, dalším krokem bude její otevření. Následně vyberte album nebo skupinu fotek, klikněte pravým tlačítkem a vyberte typ projektu, který chcete vytvořit.

3. krok: Vytvořte vlastní projekt

Projděte si profesionálně navržené motivy a vyberte si ten, který vám vyhovuje nejvíc. Pokud chcete, aby aplikace Motif vybrala nejlepší fotky za vás a naformátovala za vás celý projekt, klikněte na tlačítko „Autoflow“. Ale klidně si můžete svůj fotografický projekt sestavit ručně! Stačí kliknout na tlačítko „Don’t Autoflow“.

Jakmile budete s projektem hotovi, aplikace Motif ho naposledy automaticky vyhodnotí a sdělí vám, zda nechybí nějaké fotografie nebo zda nejsou příliš nekvalitní.

Nezapomeňte zadat kód
GRATULUJI
, se kterým na celou svou objednávku získáte slevu 20 %


A je to! Nyní se můžete pohodlně usadit a dopřát si trochu klidu —
nastal čas vdechnout vašemu projektu život!

Máte nějaké dotazy? Přečtěte si sekci nejčastějších dotazů nebo nás oslovte. Rádi si poslechneme názory dalších fotografických nadšenců!


*Sleva 20 % na příští objednávku s kódem GRATULUJI. Nabídka platí na online nákupy realizované prostřednictvím aplikace Motif od 1. července 2019, 00:01 hod. do 30. července 2019, 23:59 hod. Promo kód se zadává na pokladně a jeden zákazník ho může uplatnit celkem třikrát. Sleva se nevztahuje na daň z prodeje ani na expediční a manipulační poplatky. Tato nabídka není hotovostně kompenzovatelná, ani se nevztahuje na předchozí nákupy. Tuto nabídku nelze kombinovat s jinou nabídkou, poukazem, slevou ani promo akcí. Nabídka je neplatná, pokud byla změněna, zkopírována, přenesena nebo prodána. Na nabídku se mohou vztahovat další omezení. Peněžní hodnota je 0,3 Kč. Společnost si vyhrazuje právo promo obsah a podrobnosti tohoto obsahu či jakékoli jiné nabídky kdykoli interpretovat a upravovat.