Type and press Enter.

Sådan bruger du din Motif-kampagnekode

Reading Time: 4 minutes read

Brug koden 15Velkomme ved betaling for at spare 15 % + få gratis fragt på dit næste projekt. Tilbuddet udløber snart!

Trin 1: Download appen på din Mac

Hvis du ikke allerede har downloadet appen, skal du gå til Mac App Store fra din stationære eller bærbare Mac-computer og downloade appen, som kører internt i Fotos på macOS. 

Du kan også åbne appen Fotos på din Mac, højreklikke på et album eller en udvalgt gruppe fotos, vælge den type projekt, du vil oprette – fotobog, kort eller kalender – og vælge “App-butik”. Derefter kan du downloade Motif.

Trin 2: Åbn appen Fotos på din Mac, og start derefter dit projekt

Motif kører i Fotos, så hvis du ikke allerede har Fotos-appen åben, er næste trin at åbne den. Vælg derefter et album eller en gruppe fotos, højreklik, og vælg den type projekt, du vil oprette.

Trin 3: Opret dit projekt

Gennemse de professionelt designede temaer, og vælg det, du bedst kan lide. Klik på “autoflow”-knappen for at få Motif til at udvælge de bedste fotos og formatere projektet for dig. Hvis du foretrækker at oprette dit fotoprojekt manuelt, er det ikke noget problem! Du skal blot klikke på “Don’t autoflow” (Brug ikke autoflow).

Når du er færdig med dit projekt, gennemgår Motif automatisk dit projekt en sidste gang, hvorefter du får at vide, om der mangler fotos, eller kvaliteten af et foto ikke er god nok.

Brug koden 15Velkomme ved betaling for at spare 15 % + få gratis fragt på dit næste projekt.


Det var det! Nu kan du læne dig tilbage og slappe af –
dit projekt får snart liv!

Har du spørgsmål? Se vores ofte stillede spørgsmål, eller kontakt os. Vi er altid glade for at høre fra andre fotoprojektentusiaster!


*15 % rabat på din ordre plus gratis standardfragt med koden 15Velkomme ved brug af Motif macOS- eller iOS-appen. Tilbud gælder fra kl. 00.01 den 1. januar 2021 ET til kl. 23.59 den 30. september 2021 ET. For at indløse rabatten skal rabatkoden indtastes ved betaling, og den er gyldig til fem gange brug pr. kunde. Dette tilbud kan ikke indløses til kontanter eller anvendes til tidligere køb. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatkuponer, rabatter eller kampagner. Ugyldig, hvis ændret, kopieret, overført eller solgt. Andre begrænsninger kan være gældende. Kontantværdi på 1/10 ₵. Motif forbeholder sig til enhver tid ret til at fortolke og ændre salgsfremmende indhold og oplysninger om dette og andre tilbud.