Type and press Enter.

Zo gebruik je je Motif-promotiecode

Reading Time: 4 minutes read

Gebruik de code WELKOM25 bij het afrekenen en bespaar 25% op je volgende project

Haast je, deze aanbieding vervalt binnenkort!

Stap 1: Download de app op je Mac

Heb je de app nog niet gedownload? Ga naar de Mac App Store op je Mac-desktopcomputer of laptop en download de app. De app werkt standaard in Foto's op macOS. 

Je kan ook de foto-app openen op je Mac, klikken met de rechtermuisknop op een album of een reeks foto's, kiezen welk project je wil maken (een fotoboek, kaart of kalender) en "App Store" selecteren. Vervolgens kan je Motif downloaden.

Stap 2: Open de foto-app op je Mac en ga aan de slag met je project.

Motif werkt geïntegreerd in Foto's. Open de foto-app als je dat nog niet hebt gedaan. Selecteer dan een album of een reeks foto's, klik met de rechtermuisknop en kies welk project je wil maken.

Stap 3: Creëer je project

Blader door professioneel ontworpen thema's en kies wat jij het mooiste vindt. Klik op "autoflow" als je wil dat Motif jouw beste foto's selecteert en het format van jouw project kiest. Wil je zelf je volledige fotoproject configureren? Geen probleem! Klik dan op "Don't Autoflow".

Wanneer je klaar bent met je project, zal Motif een automatische controle uitvoeren en je waarschuwen als er foto's ontbreken of als er foto's zijn van een lage kwaliteit.

Gebruik de code WELKOM25 bij het afrekenen en bespaar 25% op je volgende project
te gebruiken om 20% korting te ontvangen op je volledige bestelling


Ziezo! Je bent helemaal klaar
om jouw project tot leven te brengen!

Heb je nog vragen? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Het doet ons altijd plezier om te horen van andere fotofanaten!


15% procent korting op je bestelling en gratis standaard levering met de code (15WELKOM, MotifMac15, MacMotif15). via de Motif-app op macOS of iOS. Aanbiedingen zijn geldig vanaf 00:01 uur op 1 januari 2021 tot 23:59 uur op 30 september 2021 (Tijdsaanduiding in EST). De kortingscode moet bij de check-out worden ingevoerd en kan slechts vijf keer worden gebruikt per klant. Deze aanbieding kan niet worden ingewisseld tegen contant geld en is niet geldig voor eerdere aankopen. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met een andere aanbieding, bon, korting of promotie. Ongeldig indien gewijzigd, gekopieerd, overgedragen of verkocht. Andere beperkingen kunnen van toepassing zijn. Contante waarde 1/10 ₵. Motif behoudt zich het recht voor om promotionele content en de details van deze en enige andere aanbieding te allen tijde te wijzigen.